بیلوکس
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: دستگاه‌هاي PFF-Rhs برای درمان  (دفعات بازدید: 363 بار)
msh22
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 52

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« : 09 دي 1388,ساعت 22:58:29 »

نتایج جستجو من:
بسياري از لكنتي‌ها در كلينيك های گفتار درماني به راحتي و رواني صحبت مي‌كنند، اما در محاوره در دنياي واقعي بيرون، كنترل گفتار خود را از دست مي‌دهند. دستگاه‌هاي PFF و Rhs  آنها را قادر مي‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازد در هر مكاني به رواني سخن گويند و براي زمان‌هاي كوتاهي دستگاه را خاموش كنند و مهارت‌هاي روان صحبت كردن را بكار بندند تا به تدريج زمان خاموش بودن دستگاه بيشتر شده و ديگر نيازي به استفاده از دستگاه نباشد.

....
آیا کسی با این دستگاه کار کرده، یا آن را تهیه کرده؟ قیمت آن؟

متن کامل جستجوی من:
      چارلز ون رايپر در سال 1974 تجهيزات بيوفيدبکي FAF را معرفي نمود که باعث رواني کامل گفتار در بزرگسالان لکنتي پس از چند ساعت استفاده مي شدند. زيرا فشار هوا در دهان و ريه و تنش عضلات توسط اين دستگاه مورد بازبيني قرار گرفته و در نتيجه موجب تقويت يا تنبيه فرد لکنتي براي انجام حرکات عضلاني صحيح مي گردد. بنظر وي براي درمان بايد سه کار انجام داد:
1.   فرد بايد نسبت به ترس يا اضطراب از وقوع لکنت، حساسيت زدايي شود.
2.   فرد بايد مهارت هاي حرکتي مربوط به گفتار را فرا گيرد.
3.   فرد بايد ماه هايي را صرف استفاده صحيح از مهارت هاي حرکتي گفتار روان نمايد تا گفتارش بدرستي بازبيني شده و ثبات پيدا کند.
بنظر وي فرد لکنتي بايد روزي حداقل 6 ساعت اين مهارت ها را تمرين نمايد تا به تدريج بصورت اتوماتيک و خودکار درآيند و در نتيجه هرچه بيشتر صحبت کند، به نفعش است اين سيستم درماني بتازگي و پس از انجام اصلاحاتي سرانجام منجر به معرفي دستگاه هاي مدرن و بسيار مؤثر PFF-Rhs شد که بخوبي قادرند لکنت زبان راکنترل و درمان نمايند.
بسياري از لکنتي ها در کلينيک گفتار درماني به راحتي و رواني صحبت مي کنند، اما در محاوره در دنياي واقعي بيرون، کنترل گفتار خود را از دست مي دهند. دستگاه هاي PFF  و Rhs و FAF آنها را قادر مي سازد در هر مکاني به رواني سخن گويند و براي زمان هاي کوتاهي دستگاه را خاموش کنند و مهارت هاي روان صحبت کردن را بکار بندند تا به تدريج زمان خاموش بودن دستگاه بيشتر شده و ديگر نيازي به استفاده از دستگاه نباشد.
درمان با PFF به دليل تحريک صوتي منجر به افزايش جريان خون در ناحيه پردازشگر مرکزي سيستم شنيداري مغز مي گردد. پردازش شنيداري يکي از سريعترين عملکردهاي مغز است و مي تواند وقايع اتفاق افتاده را در چند هزارم ثانيه تشخيص دهد و اين عمل را به طور ناخودآگاه انجام مي دهد.
اما مناطق کنترل آگاهانه مغز که مناطق پردازشگر گفتار و زبان را شامل مي شوند، خيلي آهسته تر عمل مي کنند. تأخير حدود پنجاه هزارم ثانيه به وسيله مرکز پردازشگر شنيداري و مناطق تلفيق کننده مغز تشخيص داده مي شود. اما اين ميزان تأخير توسط منطقه پردازشگر زبان و گفتار قابل شناسايي نيست و در نتيجه باعث مي شود که جريان خون اين مناطق افزايش يافته و در نتيجه جريان خون غير طبيعي که طي پروسه لکنت به وجود مي آيد، تصحيح مي يابد و نهايتا بر روي گفتار و حرکات عضلات مرتبط با آن اثر مي گذارد و اساساً افزايش اطلاعات حسي (بکارگيري چندين حس مثل بينايي و لامسه و .... با هم ) مي تواند منجر به پيشرفت کنترل حرکتي گفتار شود. Rhs نيز يک وسيله ريتم ساز است و مي تواند با ريتم دادن به گفتار بيماران مبتلا به لکنت و اختلالات گفتاري با منشأ عصبي ـ عضلاني به سرعت گفتار را به حد مطلوب برساند. اين دستگاه در فراگيري نواي گفتار، تکيه ، آهنگ و لهجه نيز مورد استفاده قرار مي گيرد. بر اساس ارزيابي و تشخيص اوليه ، ميزان ضربان ها توسط آسيب شناس تعيين شده و کنترل مناسبي بر سرعت، وضوح و بلندي گفتار پديدار مي شود و توانمنديهاي گفتار را به محدوده طبيعي نزديک مي سازد. اين دستگاه به دليل آهسته نمودن سرعت گفتار و کاهش فعاليت برنامه ريزي حرکتي پيچيده مغز باعث ايجاد گفتار روانتر مي گردد.
خارج شده است
msh22
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #1 : 27 دي 1388,ساعت 20:34:04 »

سلام
کسی از دستگاه استفاده نکرده؟
نظری ندارین؟
خارج شده است
( گفتاردرمانگر )
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 156

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #2 : 15 بهمن 1388,ساعت 16:30:15 »

سلام
من با چند نفر که این دستگاه را دارن ارتباط دارم
هیچ کدوم به صورت مداوم استفاده نکردن که من متوجه بشم تاثیر این دستگاه چه قدره . ولی من خودم یکیشو خریدم. پایین ترین مدلش 480 هزار تومانه.
البته در عمل زیاد با هم تفاوتی نمی کنن.
خارج شده است

هر جا اراده هست ... راهی نیز وجود دارد....
msh22
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #3 : 16 بهمن 1388,ساعت 18:24:24 »

این دستگاه چه ریختی است؟ آیا استفاده از آن در جامعه و بیرون به قول معروف جامعه پسند است؟ Roll Eyes
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :