بیلوکس
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سيستم عصبي مرکزي الکن ها  (دفعات بازدید: 235 بار)
msh22
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 52

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« : 09 دي 1388,ساعت 23:12:15 »

با سلام لطفاً متن زیر رو بخونید:
      در سالهاي اخير محققين نشان داده اند که افراد لکنتي از نظر مشخصه هاي سيستم عصبي مرکزي با ديگران متفاوت هستند.
    1- در اکثر افراد، زبان در نيمکره چپ پردازش مي شود، در حاليکه در لکنتي ها هر دو نيمکره زبان را پردازش مي نمايند.
    2- افراد لکنتي در انجام و هماهنگي فعاليت هاي حرکتي ظريف مشکلي ندارند، اما نسبت به افراد عادي کندتر عمل مي کنند.
    3- الگوي تنفسي افراد لکنتي هم با افراد غير لکنتي متفاوت است و همراه شدن اشکالات تنفسي و حنجره باعث بروز اختلال در مکانيسم گفتاري مي گردد. هر مکثي هم که در گفتار پيش مي آيد، هماهنگي بين تنفس و اندام هاي گفتاري را بر هم مي زند و تلاش و تقلاي فرد براي از بين بردن اين وقفه ها منجر به بروز لکنت زبان مي شود.
    4- پژوهش هاي ديگر هم نشان داده است که فعاليت مغز افراد لکنتي در مناطق پردازشگر شنيداري و حسي و عضلات کاهش يافته و در نتيجه انتقال اطلاعات از مناطق حسي به مناطق گفتار و زبان کندتر صورت مي گيرد.
    5- همچنين کاهش کلي جريان خون نيز در نيمکره چپ نسبت به جريان خون در نيمکره راست مشاهده مي گردد.

...............نظر و سوال های من....................
من چندین مورد گفتاردرمانی رفتم.تا حالا در هیچ یک از این موارد فوق الذکر صحبت نشده. آیا راهی است که فعالیت های مغزی (!) معاینه بشه یا فرآیند تنفس؟
آیا بهتر نیست ابتدا ماهیت لکنت با یک سری معاینات مغز و اعصاب بررسی بشه؟ تا به حال انجام شده؟
آیا در این مورد پایانامه ای کار نشده؟
برای خود من گاهی پیش آمده که در سر هم کردن جملات اشتباه کردم یعنی جابه جا گفتم..یا به طور اتفاقی و تصادفی کلمه ای را به جای کلمه ای دیگر به کار بردم..این می تواند به موارد فوق الذکر مربوط باشد؟

از کسانی که در رشته گفتار در دانشگاه ها تدریس میکنن یا دانشجو اند کسی هست در تالار؟ مشتاق هستم بدانم چه پایانامه هایی با چه عناوینی در 5 سال اخیر کار شده؟

بیسسسسار ممنونم چشمک

خارج شده است
mjtooba
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 07 بهمن 1388,ساعت 01:28:21 »

سلام
نقل قول
- الگوي تنفسي افراد لکنتي هم با افراد غير لکنتي متفاوت است و همراه شدن اشکالات تنفسي و حنجره باعث بروز اختلال در مکانيسم گفتاري مي گردد. هر مکثي هم که در گفتار پيش مي آيد، هماهنگي بين تنفس و اندام هاي گفتاري را بر هم مي زند و تلاش و تقلاي فرد براي از بين بردن اين وقفه ها منجر به بروز لکنت زبان مي شود.
تو یک پست دیگه ، صحبت از یک فردی بود که با روش تنفس ادعا کرده بود لکنتش کاملا برطرف شده، میشه بگی منابع این مطالب از کجاست ؟
خارج شده است
msh22
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #2 : 07 بهمن 1388,ساعت 23:15:09 »

شاید از لینک  زیر بوده

www.st-ava.ir/userfiles/Files/معرفی%20دستگاهPFF-RHS.doc
« آخرين ويرايش: 07 بهمن 1388,ساعت 23:58:22 توسط msh22 » خارج شده است
msh22
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #3 : 07 بهمن 1388,ساعت 23:53:52 »

متنی که شما مورد سوال دارید رو می تونید با جستجو در وب بیابیدو همان متن را در گوگل سرچ کنید می آورد. الان حضور ذهن ندارم .
در مورد تنفس و الگوهای آن کمی مطلب جمع کردم بعد از مطالعه و جمع بندی، ارائه خواهم کرد.
بحث بسیار مهمی است.

کسی در مورد سوالهایی که در اولین پست مطرح کردم، نظری نداره؟
« آخرين ويرايش: 08 بهمن 1388,ساعت 00:00:45 توسط msh22 » خارج شده است
( گفتاردرمانگر )
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 156

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #4 : 15 بهمن 1388,ساعت 16:15:35 »

سلام
سوالاتی که کردی اگه بخواهیم جواب بدیم یه کتاب می شه که  چشمک
من در مورد تنفس یه جای دیگه نظر دادم.
مطالعات مغزی نشان میدهند :
در بسیاری از افراد لکنت منشاء ژنتیکی دارد. اما ژنها و فاکتورهای محیطی باید به همراه هم باشند تا لکنت به وجو بیاید.
مطالعات تصویر برداری از مغز  مشکلاتی را در حین صحبت کردن و به خصوص لکنت کردن در افراد دارای لکنت نشان داده است. مثل فعالیت زیاد در نیمکره راست در حین صحبت کردن در حالی که در افراد بدون لکنت مراکز خاصی از نیمکره چپ فعال می شود.
غیر فعال شدن ناحیه شنیداری در نیمکره چپ مغز .
با درمانهای مداوم و منسجم فعالیت نیمکره راست کاهش و فعالیت نیمکره چپ افزایش می یابد و در نتیجه کاهش لکنت را داریم.

در مورد پردازشهای حسی به خصوص حس شنیداری ، افراد دارای لکنت کند تر هستند و نیمکره چپ آنها غلبه کمتری دارد.
در مورد انجام فعالیتهای متوالی حرکتی و شنیداری حرکتی هم همین طور .
اینایی که گفتم توی همه افراد لزوما نیست ولی ممکنه در بعضی وجود داشته باشه . منبع : کتاب لکنت نوشته گیتار ، فصل دوم
خارج شده است

هر جا اراده هست ... راهی نیز وجود دارد....
دبیر انجمن
مدیر انجمن ها
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 72

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #5 : 27 بهمن 1388,ساعت 17:32:52 »

دوست عزیز
دانشکده توانبخشی تهران - که به صورت تخصصی روی لکنت کار می کنند در خیابان میرداماد ضلع جنوبی میدان محسنی واقع است و برای بررسی موارد تخصصی درخواستی ات می توانی یه سر به انجا بزنی .
 از گفتار درمان گرامی ،  خانم عاطفه تشکر می کنم به خاطر همه اطلاعات خوبشان و کمکهای باارزششان ....
اما فکر می کنم همانطور که اگر دلایل عصبی و فیزیولوژیکی چاقی شناخته بشه مسلما در درمان موثر است ، اما به هر حال، درمان چاقی یک راهکار مشترک دارد و آن کنترل تغذیه  است.... لکنت هم به هر کیفیتی باشد با گفتار درمانی تحت کنترل قرار می گیرد. پس بیا منتظر کشف راز لکنت نمانیم و با گفتار درمانی قدم های درمانی را شروع کنیم.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :