بیلوکس
صفحه: [1] 2 3   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: هر كي لكنت داره بياد تو اول خودم  (دفعات بازدید: 535 بار)
مهران(دانشجوی پزشکی)
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 78

mehranon
ديدن مشخصات
« : 06 بهمن 1388,ساعت 20:10:15 »

سلام
دوستان من امروز براي اولين بار با اين انجمن مواجه شدم واقعا يه احساس خوبي پيدا كردم بگم خوشحال شدم دروغ نگفتم

اسم من مهران هست الان دانشجوي رشته پزشكي هستم من هم در دوران سال اول دبيرستان ديگه از خوب شدن لكنتم و پيشرفتم مايوس شده بودم واقعا درس هام همه افت كرد اما به وسيه يك تحريك به خودم اومد و با اين مشكلم الان به اينجا رسيدم ميخوام بگم لكنت نه عيبه نه مشكل

ميدونيد چرا؟
ما كه مسلمان هستيم بزرگترين الگوي ما كيه؟امامان و پيامبران بله درسته از پيامبران ما هم چندين نفر لكنت زبان داشتند و اين جايگاه بزرگ رو داشت
چرا با يك ديد وسيع تر به لكنت زبان نگاه نميكنيم به نظرتون اگر شما لكنت نداشتيد؟الان اينجا بوديد به نظرتون لكنت زبان يك وسيه براي جلوگيري از انحرافات نيست شايد اگر شما لكنت نداشتيد به خيلي كارها دست ميزديد كه هم گناه بود هم مضر پس حتما حكمتي در اون هست.

در مورد درمان لكنت زبان:
به نظر من و تجربيات چند ساله خودم بهترين عامل شاد زيستن و ارامش دروني است.وقتي شما اروم هستي مسلما لكنت زبانت اصلا معلوم نيست اما وقتي استرس داري هم يكم عجله ميكنيم در صحبت كردن هم اينكه با براي خودمون يك ديو ساختيم كه اگر از ما پرسشي شد ما ديگه نميتونيم جواب رسا بديم منم خودم اين مشكلو داشتم يادمه در سال دوم دبيرستان اگر ازم يك پرسش سر كلاس ميشد واقعا ديگه من به قول خودمون هنگ ميكردم و نميتونستم دو كلمه حرف بزنم اما در سال سوم يك راهكار براي خودم درست كردم من تا قبل از اين وقتي ميخواستم صحبت كنم ميگفتم خب من الان گير ميكنم و همه بهم ميخندن(بعضي وقت ها هم همين ميشد)اما بعد از اون در سال سوم در زمان پاسخگويي به خودم القا ميكردم من از همه اونا بهترم و واقعا با يك گير خفيف ميتونستم با اعتماد به نفس پاسخ بدم.

شايد بعضي ها بگن خوب اعتماد به نفس ما كمه درسته اعتماد به نفس رو بايد ساخت.

اميدوارم مفيد نوشته باشم بازم خوشحالم كه اينجام و سعي ميكنم هر چند روز بيام
خارج شده است

بزرگترين پزشك خداست...
همسر خوب،خانواده خوب رمز موفقيت
mjtooba
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 07 بهمن 1388,ساعت 01:24:06 »

سلام
نقل قول
نظرتون لكنت زبان يك وسيه براي جلوگيري از انحرافات نيست شايد اگر شما لكنت نداشتيد به خيلي كارها دست ميزديد كه هم گناه بود هم مضر پس حتما حكمتي در اون هست.
لکنت زبان یک فرد ، ارتباط اون رو تحت تاثیر قرار میده ، مهارتهای فردی رو افزایش میده ، ولی مهارتی که به بهترین وجه معرفی نشه ، به بهترین جایگاه هم نمی رسه.
خیلی از اتفاقات میتونه هم بد باشه و هم خوب.بسته به اینکه چطور اون رو ببینیم و چطور باهاش برخورد کنیم متفاوت می شه.
وقتی محدودیتی روی انسانی تحمیل میشه ، می تونه هم اون رو سست کنه و هم اینکه چنان نیرویی تو اون فرد بوجود بیاره که نا ممکن ها رو ممکن کنه
خارج شده است
مهران(دانشجوی پزشکی)
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

mehranon
ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 07 بهمن 1388,ساعت 13:02:17 »

بايد لكنت رو شناخت
خارج شده است

بزرگترين پزشك خداست...
msh22
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 52

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #3 : 07 بهمن 1388,ساعت 23:55:44 »

درسته به قول یکی از دوستان که من مشتاقم آدرس ای میلشون رو پیدا کنم

Feel it then hell it
خارج شده است
مهران(دانشجوی پزشکی)
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

mehranon
ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 08 بهمن 1388,ساعت 19:41:11 »

سلام دوستان يك سوال؟
شما چطور لكنت پيدا كرديد ترس؟يا عامل مادر زادي
خارج شده است

بزرگترين پزشك خداست...
رمضانی(مدیر تالار)
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 178

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 11 بهمن 1388,ساعت 10:31:42 »

سلام
خب بحث جالبیه ممکنه به نتایجی برسه .
میخوام یه نظرسنجی هم ایجاد کنم اما دنبال گزینه میکردم.
شما علتهاشو بگین تا من گزینه ها دستم بیاد.
من خودم از وقتی یادمه لکنت داشتم ولی میگن از خروس ترسیدم!!!
خارج شده است

[dir:ltr]

[/dir]
مهران(دانشجوی پزشکی)
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

mehranon
ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 14 بهمن 1388,ساعت 21:20:56 »

سلام

از گزينه هاي زير بزاريد

ترس در سن كمتر از 5 سالگي
ترس در سن بالاتر از 5 سالگي
فشار روحي خانواده و ترس از خانواده در سنين كودكي
شك عصبي و رساندن خبر ناگوار
تصادف
ديگر موارد

دوستان لطفا كمك كنيد اصلا فعال نيستيد

من خودم گزينه دو رو فكر ميكنم و سوم
خارج شده است

بزرگترين پزشك خداست...
( گفتاردرمانگر )
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 156

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #7 : 15 بهمن 1388,ساعت 15:19:02 »

سلام
من لکنت ندارم . ولی اومدم تو .
همه این عوامل می تونه باعث لکنت بشه ولی باید یه عامل زمینه ساز در درون خود فرد باشه . چون اگه این عوامل باعث لکنت می شد حالا بیشتر مردم باید لکنت داشته باشند.
در ضمن تنها عاملی که می تونه به فرد کمک کنه به لکنتش غلبه کنه دقیقا همین کاریه که شما گفتید. از بین رفتن ترس از لکنت و واکنش دیگران.
خارج شده است

هر جا اراده هست ... راهی نیز وجود دارد....
مهران(دانشجوی پزشکی)
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

mehranon
ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 15 بهمن 1388,ساعت 20:11:37 »

دوست عزيز از هر 1000 هزار نفر در امريكا فكر ميكنم 100 نفر بيشتر حتي لكنت دارن
دليل عمده لكنت ترس و اضطراب كودكي اينكه ميگيد بايد بيشتر مردم لكنت داشته باشن غلطه چون بيشتر مردم حداقل در جامعه ايران در يك محيط ارام زندگي ميكنن تا يك جامعه استرس زا مثل امريكا

پس نتيجه ميگيرم عامل لكنت 80 درصد ترس هست
در مورد درمان و راه حل اعتماد به نفس من چند تجربه و شايدم خاطره جالب شخصي دارم كه براتون ميگم اميدوارم شما هم همراهي كنيد
خارج شده است

بزرگترين پزشك خداست...
رمضانی(مدیر تالار)
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 178

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : 18 بهمن 1388,ساعت 09:06:33 »

به نظر من بعضی از افراد استعداد چیزی رو دارند که اگه شرایطش مهیا بشه حتما اون چیز در وجودشون ایجاد میشه.
مثل لکنت، اگه استعدادش رو داشته باشی، شرایطش هم فراهم بشه: مثل ترس و تصادف و فشار عصبی و .. حتما مبتلا میشی.
من همیشه در مورد اعتیاد هم همین نظر رو دارم.
میگم اگه کسی استعداد اعتیاد رو نداشته باشه حتی اگه شبانه روز هم کنرش مصرف کنند معتاد نمیشه، میگید نه به اطرافتون نگاه کنید.
خیلی ها بودن ترس های خیلی بدتری داشتن ولی اونا استعداد چیز دیگه ای رو داشتن و لکنت نگرفتن.
می دونم که همتون دارید به نتیجه می رسید. هرچند که این نظریه ممکنه بگه که ارث موثره ولی حتی وراثت رو هم میشه تغییر داد.
خارج شده است

[dir:ltr]

[/dir]
( گفتاردرمانگر )
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 156

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #10 : 18 بهمن 1388,ساعت 09:34:27 »

سلام. در مورد عوامل باید بگم منظورم فقط عوامل ژنتیکی نیست . ممکنه بدعملکردیهای مغز در نواحی خاصی باشه و یا هر عامل ناشناخته دیگه . ولی به هر حال فقط ترس نمی تونه عامل لکنت باشه . می تونه یه عامل اشتراکی باشه . به نظر می رسه لکنت بر اثر مجموعه ای از عوامل به وجود میاد .
نظریه ای هست که به نظریه ظرفیت و تقاضا معروفه . این نظریه می گه ظرفیت مستعد به علاوه تقاضاهای بیش از ظرفیت محیطی باعث ایجاد لکنت می شه.
و این نظریه پایه یک سرس درمانها ، مثل درمان تعاملی برای کودکان می شه . به این صورت که ظرفیت زبانی کودک را افزایش بدیم و از طرفی تقاضاهای محیطی را کاهش.
که این درمان خیلی هم خوب جواب می ده.
در مورد درمانهای گفتاردرمانی هم همین طوره. وقتی ما روی کنترل گفتار کار کنیم با توجه به نظریه نوروپلاستیسیته مغز می شه ساختار و فانکشن مغز را تغییر داد.
که البته تحط شرایطی مثل درمان منسجم و کارآمد.
خارج شده است

هر جا اراده هست ... راهی نیز وجود دارد....
مهران(دانشجوی پزشکی)
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

mehranon
ديدن مشخصات
« پاسخ #11 : 18 بهمن 1388,ساعت 22:35:32 »

سلام

خيلي ممنون از دوستان كه همراهي ميكنند

نظر همه عزيزان محترم و درسته

اما بنده خودم به علت ترس به اين مشكل دچار شدم يكي از دوستان گفت ميشه عامل وراثت رو تغيير داد اما اينطور نيست dna يا همون عامل وراثت جز عوامل طبعي غيز قابل تغيير هست

دوستان اگر ميشه راهايي كه براي درمان رفتيد و نتيجه كه گرفتيد بگيد تا به يه نتيجه برسيم
خارج شده است

بزرگترين پزشك خداست...
saeed
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

ساكن خراسان جنوبي ليسانس كامپيوتر

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #12 : 19 بهمن 1388,ساعت 17:13:19 »

سلام دوستان
خوشحال ميشم  اگه بنونم وارد بحث شما بشم و خوشحالم با ايجاد شدن اين سايت هم من احساس تنهايي نمي كنم و هم اينكه از تجربيات ديگران مي تونم استفاده كنم
به نظر من لكنت دو نوع  داره : يكي هست كه واقعا لكنت داره و تو تلفظ حروف رو تكرار مي كنه ولي يكي هست كه تند حرف مي زنه و باعث لكنتش مي شه . كه به نظرم من از نوع دوم هستم
و اما بايد درباره خودم بگم كه : من در كودكي به خاطر موضوعي خيلي ترسيدم از طرفي هم الان در حال حاضر دايي من و پسر خاله ام دقيقا مثل من هستند يعني لكنت دارند يا به عبارتي تند حرف مي زنيم كه دچار لكنت ميشه
حالا به نظرشما اين عامل لكنت من ارثيه يا به خاطر ترس در سنين 4 يا 5 سالگي؟؟؟
راستي من دانشگاهمو تمام كردم و ليسانس كامپيوترم
تو اين چند سال تجربياتي كسب كردم كه بعدا به عرضتون ميرسونم
خارج شده است

Dostdare shoma Saeed
مهران(دانشجوی پزشکی)
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

mehranon
ديدن مشخصات
« پاسخ #13 : 22 بهمن 1388,ساعت 12:20:41 »

سلام

سعيد جان خيلي خوش اومدي

من درباره لكنت اطلاعات زيادي دارم ميتونم به جرات بگم مشكل شما (تا حدود زيادي لكنت نيست)و يك مشكل ارثي به نام علمي kurbo
خلاصه اين مشكل:
در ژن هاي نسل هاي قبل شما يعني پدر بزرگ و قبل تر كساني بودن كه لكنت زبان داشتند با تغيير dna اونها در فرايد توليد مثل اين مشكل به بيماري خيلي شايع kurbo هست كه اختلالت زباني لكنت را نداره

تعريف لكنت چيه:ما همه فكر ميكنيم هر كي زبونش بگيره توي صحبت كردم گير كنه لكنت داره اما اين نيست 95 درصد لكنت يعني تكرار كلمات به طور غير ارادي اما من هم مشكل شمارو دارم من اصلا تكرار كلمه ندارم در صحبت بين كلمات با يك صداي خاص مواجه ميشم كه مشكل شما هم اينه كه عامل تند صحبت كردن اين مشكل رو تا 70 درصد زياد ميكنه براي همينه كه بايد اين افراد به خودشون خيلي اعتماد به نفس داشته باشند+90 درصد اين افراد در مواقع تنهايي به راحتي ميتونن اواز بخونن بدون هيچ مشكلي و... كه ميتونن با كمي تمرين اين شاخص رو توي زندگي عادي وارد كنند مثل بنده

در مورد اين بيماري من اطلاعات خيلي زياد دارم خواستيد سوالاتتون رو بپرسيد
خارج شده است

بزرگترين پزشك خداست...
saeed
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

ساكن خراسان جنوبي ليسانس كامپيوتر

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #14 : 28 بهمن 1388,ساعت 00:22:14 »

سلام مهران خان
ممنون از شما به خاطر مطالبتون
درسته به نظرم حق با شماست من به راحتي مي تونم آواز بخونم ، حتي راستش رو بخوايد من تا هفته پيش تدريس خصوصي داشتم(رياضي درس مي دادم)
يعني اون مطالبي رو كه از قبل ياد دارم و مي دونم مي خوام چي بگم رو باهاش مشكلي ندارم ولي تو حرف زدن عادي با اين مشكل مواجه ميشم
مخصوصا زماني كه استرس دارم
ميشه بيشتر درباره ي بهبود اين مشكل كمكم كنيد (لطفا)
راستي داروي گياهي كه واسه آرامش اعصاب هست به نظرتون يا هرداروي گياهي ديگر نمي تونه كارساز باشه؟؟
 بازم ممنون
خارج شده است

Dostdare shoma Saeed
صفحه: [1] 2 3   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :